Follow us on Twitter and Facebook

Ik zoek een huishoudhulp

Huishoudhulp worden

Ik wil mijn poetsdame regulariseren


19 kantoren in België

Domidom heeft een groot netwerk aan dienstenchequekantoren uitgebouwd om u van dienst te kunnen zijn in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, in Antwerpen en in Gent

Vind het kantoor het dichtst bij u in de buurt

Aan huis

Domidom stelt een volledig onderhoud van uw woning voor. Huishoudhulp, bereiden van maaltijden, boodschappen, strijken.

Ons contacteren


/// Getuigenissen


Ik had wat schrik om iemand bij mij thuis te laten werken terwijl ik zelf afwezig was maar de medewerker van Domidom heeft iemand gevonden die ik echt kan vertrouwen en die goed opgeleid is. Ik ben heel blij met het resultaat ! Wanneer ik wil kan ik mijn huishoudhulp naar hun opleidingscentrum sturen als ik dat nodig acht. Een grote luxe voor mij!!

Lucie G.

Voor we een beroep deden op Domidom hadden we nog nooit een poetsdame gehad. Ik ben heel tevreden Maria due nu een jaar bij ons komt poetsen. Ze is heel professionneel.

Virginie C.

Ik maak al meer dan vier jaar gebruik van de service die Domidom voorstelt en ik ben er heel tevreden over. Het heeft mijn leven er echt makkelijker op gemaakt. De service die ik krijg vanuit het kantoor is zeer goed.

Nathalie N.

  

/// Dienstenchequebedrijf – over Domidom


Wij hebben het vertrouwen van reeds meer dan 3000 klanten !
Domidom Services is een erkend dienstenchequebedrijf* dat zich in de eerste plaats richt op kwaliteit. We verzorgen huishoudelijke – en strijkdiensten die aan uw verwachtingen voldoen.

Wij weten hoe belangrijk vrije tijd voor u is. Daarom zorgen wij in alle vertrouwen voor uw huishoudelijke taken.
Dankzij haar knowhow en professionalisme heeft Domidom een netwerk van 19 agentschappen uitgebouwd, en stelt het meer dan 500 huishoudelijke krachten in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, Waterloo, Antwerpen en Gent ter beschikking van haar klanten.

/// Vidéo

Domidom is een erkende onderneming voor dienstencheques

Domidom, das 19 dienstenchequeskantoren in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, Antwerpen en Gent/500 huishoudhulpen/3000 klanten in België

© 2012-2015 Domidom Belgie - Domidom België Dienstenchequekantoor Webdesign by ProduWeb Logo Produweb